Zlatne medalje i uvrede: Uspješnu 19-godišnju bildericu neki još uvijek nazivaju "nakazom"

Foto: Facebook

IAKO ima samo 19 godina, iza sebe već ima nekoliko uspješnih natjecanja u body buildingu i zlatnih medalja, ali Georgina McConnell tvrdi da je unatoč sportskim uspjesima još uvijek žrtva nasilnika koji je nazivaju "nakazom".

Body buildingom počela se baviti kad je imala samo 14 godina, ali odmah od početka znala je da je pronašla svoj životni poziv.



"Na početku sam, kao i mnoge druge djevojke, htjela biti mršava i u formi tako da se mnogo toga u teretani vrtjelo oko kardio treninga i manjih utega, ali nakon nekog vremena počela sam primjećivati promjene i shvatila da imam mogućnost vrlo brzo dobivati mišićnu masu", stoji u njezinoj biografiji.

Kada je imala 17 godina, Georgina je odlučila postati profesionalna bodybuilderica, a ubrzo nakon toga došle su i medalje.



Međutim, s medaljama su došli i problemi za mladu Britanku koja je morala ugasiti svoj Facebook profil zbog nevjerojatne količine negativnih komentara internet nasilnika.

No, nisu svi komentari negativni, a mnogi smatraju da je prekrasna.

"Trenutno nemam dečka, ali ne mislim da moj neobični hobi plaši muškarce. Naravno, neke preplaše moji mišići, ali neki ih vole. To je nešto na što se vremenom naviknete", rekla je Georgina za Daily Mail.

Pročitajte više