Zvijezda "Baywatcha" danas kaže: Kad sam napokon otišla, bila sam tako sretna i slobodna

Screenshot: OWN

U DANIMA svoje najveće popularnosti Nicole Eggert nosila je crveni kupaći kostim u kultnoj seriji '90-ih, "Baywatchu".

Eggert, koja je glumila Summer Quinn u seriji, ulogu je prihvatila 1992. godine, kad je imala 19 godina i bila je uvjerena da će i serija u kojoj je dobila angažman biti tinejdžerska.

"Mislila sam da ću snimati seriju o srednjoj školi, nešto kao 90210 na plaži", kazala je u showu kod Opre Winfrey i dodala da je shvatila da serija neće tako izgledati kad je vidjela svoju kolegicu Pamelu Anderson. "Sebe sam doživljavala kao dječarca, ali kad sam vidjela nju kako izlazi iz prikolice...izgledala je kao Barbie! Pomislila sam: Oh, ne, netko od nas ima krivu pretpostavku. Bila sam to ja. Ja sam imala krivu pretpostavku".

Priznala je da se osjećala "nedovoljno razvijenom" kraj kolegica pa je odlučila otići na povećanje grudi. Iako se šuškalo da su joj to naredili producenti, ona inzistira da je to sama odlučila: "To je bila isključivo moja odluka. Nikad me nitko to nije tražio. Godinu dana kasnije znatno sam ih smanjila".

Ipak, izgled tijela djelomično je bio određen ugovorom. "Unutra je postojala stavka da ne smijete varirati u kilogramima niti 2,5 kile gore niti 2,5 kile dolje. Ja sam imala 19 godina, kilaža mi nije varirala. Čak nisam ni vježbala".

Dodala je i da ju je smetao imidž koji je imala u javnosti. "Smetalo me da me nazivaju droljicom jer to nikad nisam bila. Naporno sam radila da bih imala karijeru i stvarno mi se nije sviđalo što 'Baywatch' radi od moje reputacije".

Toliko ju je to smetalo da je htjela napustiti seriju prije kraja druge sezone. "Tražila sam da mi prekinu ugovor. Seriji je išlo tako dobro da su mi rekli da nema šanse. Rekli su mi da ako sam stvarno nesretna mogu otići kad završi druga sezona". Kad se to napokon dogodilo, tvrdi da se osjećala kao da joj je netko skinuo teret s leđa: "Bila sam sretna što sam slobodna".
 

Pročitajte više