Zvijezda "Teorije velikog praska": To što sam povećala sise bila mi je najbolja odluka!

Foto: Instagram, Woman's health

KALEY COUCO, koja je božićne blagdane provela u bolnici oporavljajući se od operacije sinusa, u velikom intervjuu za Redbook otkrila je zašto se ne smatra feministicom.


"Je li loše ako kažem 'ne'? To nije nešto o čemu razmišljam. Stvari su danas drukčije i znam da se puno toga što je otvorilo vrata ženama dogodilo prije nego što sam ja bila živa...Nikad nisam bila feministkinja koja zahtjeva jednakost, ali vjerojatno zato što se nikad nisam susrela s nejednakostima", kazala je.

Nakon toga ispričala je i kako izgleda podjela poslova u njezinom braku s Ryanom Sweetingom, za kojeg se udala prije godinu dana. "Kuham Ryanu pet večeri u tjednu: zbog toga se osjećam kao kućanica i to jako volim. Znam da zvuči staromodno, ali sviđa mi se ideja da žena brine o muškarcu. Pravi sam kontrolor na poslu pa voli doći kući i njega poslužiti. Moja majka je bila takva, mislim da je to na mene imalo utjecaj".

Osim toga, dotaknula se i operacije povećanja grudiju na kojoj je bila 2004. godine: "Nisam imala sisa! To je stvarno bila moja najbolja odluka! Uvijek sam osjećala da sam krivih proporcija. Zbog implantanata sam dobila puno samopouzdanja. Nije se radilo o tome da želim biti porno zvijezda ili se osjećati superseksi".



 

Pročitajte više