Zvjezdana alimentacija: Halle Berry Gabrielu Aubryju mjesečno mora plaćati 20,000 dolara



SLAVNA glumica Halle Berry svojem bivšem dečku Gabrielu Aubryju mjesečno za alimentaciju mora plaćati 20,000 dolara, javlja TMZ.

Aubry je u travnju na sudu od Berry zatražio iznos između 15,000 i 20,000 dolara kako bi njihova četverogodišnja kći Nahla nastavila živjeti u okruženju na koje je navikla, a tabloid javlja i da je kanadski maneken od glumice tražio i brojne druge stvari, uključujući poseban novac za Nahlinu odjeću i putovanja u posjet svojoj obitelji u Kanadu.

Par, koji se rastao u veljači 2010. godine, otad je u sudskom procesu oko skrbništva nad Nahlom, a uskoro ih čeka još jedna presuda u kojoj sudac mora odlučiti smije li Berry s kćerkom preseliti u Pariz.

Halle Berry trenutno je zaručena za glumca Olivera Martineza i zatražila je sudsko dopuštenje za preseljenje u Francusku jer se boji za kćerkin život. Richard Franco optužen je za uhođenje lijepe glumice, ali nakon samo 193 dana u zatvoru pušten na slobodu, a Robert Hoskins, čovjek koji je navodno prijetio da će glumici prerezati vrat, pobjegao je iz psihijatrijske bolnice još u veljači te obzirom da su obojica trenutno na slobodi, glumica želi pobjeći što je dalje moguće, prenosi Huffington Post.

Pročitajte više