Abramovičeva bivša sprema veliko svadbeno slavlje sa svojim Stavrosom

Foto: Guliver Image/Getty Images

BIVŠA supruga milijardera Romana Abramoviča Daša Žukova (38) sprema raskošno svadbeno slavlje sa svojim partnerom, bogatim grčkim nasljednikom Stavrosom Niarchosom (34), ovog vikenda u Saint Moritzu.

Kako pišu strani mediji, na slavlje je pozvano 300 gostiju iz svijeta showbusinessa, kulture, sporta i politike.

Par se zaručio prošlog ljeta, a navodno su se već vjenčali na intimnoj ceremoniji u Parizu na koju su pozvali samo članove obitelji. Sada su odlučili organizirati glamurozno slavlje na elitnom skijalištu.

Svadba će se održati u obližnjem hotelu Kulm St. Moritz koji ima pet zvjezdica. Na popisu gostiju navodno su bivši nogometaš David Beckham, glumice Gwyneth Paltrow i Liv Tyler, dizajnerica Diane von Fürstenberg, manekenka Karlie Kloss i njen muž Joshua Kushner, brat zeta Donalda Trumpa.

Daša iz devetogodišnjeg braka s Abramovičem ima dvoje djece, sina Aarona Alexandera i kćer Leu Lou. Njen otac je ruski oligarh Aleksandar Žukov, a u brakorazvodnoj parnici dobila je 92 milijuna dolara i četverokatnicu na Manhattanu.

Stavrosa poznaje deset godina, a prohodali su 2018.

Niarchosu ovo nije prva bogata i lijepa partnerica. Javnosti su poznate njegove veze sa starletom i nasljednicom Paris Hilton te glumicom Mary-Kate Olsen. Upravo je Mary-Kate 2005. godine upoznala Paris sa svojim dečkom Niarchosom, a ova joj ga je preotela.

Iste godine Niarchos je beskućniku ponudio sto dolara da se zalijeva sokom, što je nesretni čovjek prihvatio. Niarchos i njegovi prijatelji smijali su mu se i rugali. U javnost je procurilo i njegovo uništavanje hotelskih soba, a jednom prilikom napravio je 100 tisuća dolara štete.

S obzirom na to da je kasnije osnovao zakladu koja pomaže beskućnicima, mnogi misle da je razmaženi nasljednik obiteljske brodarske kompanije u međuvremenu odrastao.

Pročitajte više