Adele konačno potvrdila nagađanja? Na nastupu prijatelja izjavila da se nedavno udala

Foto: EPA

VEĆ neko vrijeme obožavatelji Adele misle da se pjevačica udala u tajnosti. Tijekom showa svog najboljeg prijatelja Alana Carra Adele je napokon priznala da se udala za svog partnera, sportskog agenta Richa Paula. 

"Večeras sam sudjelovao u showu Alana Carra i u publici je bila i Adele. Alan je pitao publiku ima li netko tko se nedavno vjenčao, i Adele je zavikala: 'Ja sam!'" rekao je posjetitelj showa, objavila je stranica Deuxmoi. 

Još jedna osoba koja je bila u publici napisala je sličnu poruku toj stranici. Kaže da su bili u malom i intimnom prostoru gdje je bilo otprilike 75 ljudi.

"Adele je sjedila odmah iza mene s prijateljicom i odlično su se zabavljale. Nije se zamarala time što će ljudi reći, a ona je Alanu dobacivala jer su najbolji prijatelji. Kada je Alan pitao je li se netko nedavno vjenčao, Adele je rekla da je. Bilo je super slatko", rekao je drugi. 

Nikad nije bila zaljubljenija

Adele (35), koja ima sina s bivšim suprugom Simonom Koneckim, potvrdila je svoju vezu s Paulom u rujnu 2021. U intervjuu za magazin Elle u kolovozu prošle godine zanijekala je da su se vjenčali nakon tadašnjih nagađanja. 

Ipak, rekla je: "Nikad nisam bila ovako zaljubljena. Opsjednuta sam njime."

Na koncertu u rujnu Adele je nagovijestila da se udala. Jedna djevojka ju je zaprosila, na što je Adele odgovorila: "Ne mogu se udati za tebe. Ja volim muškarce, draga moja, a moj suprug je ovdje večeras." Nakon što je obožavateljica bila uporna, Adele joj je kroz smijeh rekla: "Ne, ne želim ništa probati. Ja sam s Richom. Ti si luda, ostavi me na miru."

Na drugom koncertu u Las Vegasu rekla je kako priželjkuje dijete. "Stvarno uskoro opet želim postati mama", podijelila je Adele s publikom na koncertu. Govorila je i o imenima za djecu. 

Pročitajte više