Adele se potpisala na vjenčanicu mlade koja je otišla s ceremonije na njezin koncert

Screenshot: Instagram

MLADENKE obično sanjaju o tome da im na vjenčanju pjeva velika zvijezda, a jedna je odlučila svoj san pretvoriti u stvarnost te je s mladoženjom skratila ceremoniju kako bi požurili na koncert pjevačice u Las Vegasu.

Trenutak za pamćenje

Mladenka Gabby snimila je trenutak kada je Adele stigla do oduševljenih mladenaca i odlučila im priuštiti uspomenu koju će pamtiti. Naime, pjevačica se zaustavila i pozdravila ih, a zatim je kleknula i potpisala se na mladenkinu vjenčanicu.

"Vikendi s Adele. Moj svijet je savršen - pronašla sam ljubav svog života i ovaj je čovjek bio odlučan da Adele pjeva na našem vjenčanju... Sedam godina kasnije svi naši snovi su se ostvarili. Hvala Adele što si nam stvorila uspomenu za cijeli život", napisala je sretna mladenka.

Dobar provod u Vegasu

"Čestitamo! Tako zabavno!" napisala je jedna korisnica, a druga dodala: "Dobar provod u Las Vegasu, ovo ćete pamtiti", dok je treća napisala: "Kako lijep trenutak i sjećanje koje ćeš imati zauvijek, čestitam."

Podsjetimo, Adele također ima razloga za slavlje. Nedavno je objavljena vijest da se dvije godine nakon veze zaručila za dečka Richa Paula, a vjenčanje bi se trebalo održati ovog ljeta.

Pročitajte više