Adele se rasplakala kad je vidjela ovu ženu u publici: Promijenila si mi život

Screenshot: Youtube

ADELE je poznata po tome što je svojom glazbom dirnula brojne obožavatelje do suza, no ovog puta je ona bila ta koja je ostala dirnuta nakon susreta sa svojom profesoricom iz srednje škole.

Emotivni trenutak dogodio se tijekom specijalne emisije Audience with Adele britanske televizije ITV, koja se emitirala u Velikoj Britaniji u nedjelju navečer. 

Glumica Emma Thompson iz publike je upitala Adele postoji li netko u njezinoj prošlosti tko ju je podržavao, inspirirao ili štitio od životnih iskušenja i nevolja. Pjevačica je tada progovorila o utjecaju koji je na nju imala gospođa McDonald, njezina profesorica engleskog jezika u školi Chestnut Grove.

"Imala sam učiteljicu u srednjoj školi Chestnut Grove koja me podučavala engleski. To je bila gospođa McDonald. Stvarno me uvukla u englesku književnost. Oduvijek sam bila opsjednuta engleskim i očito zbog toga sada pišem pjesme", rekla je Adele.

"Bila je tako prokleto cool. Tako privlačna", dodala je, prisjetivši se da je McDonald često nosila šljokice i zlatne narukvice. "Bilo joj je jako stalo do nas."

Thompson joj je tada otkrila da je se profesorica koju Adele nije vidjela 20 godina nalazi u publici, čime je pjevačica ostala zapanjena.

"Tako sam ponosna na tebe”, rekla je McDonald dok je Adele plakala suze radosnice.

"Stvarno si mi promijenila život. Sada moram ponovno urediti cijelo lice", rekla je 33-godišnja zvijezda brišući suze. Zatim je pozvala voditelja Alana Carra da uskoči i zabavi publiku pjesmom dok se ona udaljila kako bi se pribrala.

Nakon specijala, Adele je svoje uzbuđenje podijelila i na Twitteru.

"Bilo je toliko ljubavi večeras. Svi su bili razdragani i zapaljeni za koncert. I moja učiteljica gđa. McDonald je bila tamo, to je uistinu bio raj", napisala je.

Audience With Adele snimljen je u londonskom Palladiumu ranije ovog mjeseca pred publikom koja je uključivala Samuela L. Jacksona, Jodie Comer i Idrisa Elbu, a emitiran je tjedan dana iza sličnog američkog televizijskog specijala, Adele One Night Only, koji je uključivao emotivni intervju s Oprah Winfrey

Adele trenutno promovira svoj novi album 30 koji je njezin četvrti studijski album i prvi koji je objavljen od 2015. godine. Album govori o njezinu procesu ozdravljenja nakon razvoda od Simona Koneckog i dobio je pozitivne kritike kritičara i publike.

Pročitajte više