Adele se rasplakala na koncertu zbog fotografije koju joj je pokazao tip iz publike

Screenshot: TikTok

ADELE se rasplakala tijekom svog posljednjeg koncerta u Las Vegasu jer joj je jedan obožavatelj iz publike pokazao fotografiju svoje pokojne supruge. 34-godišnja pjevačica mu je nakon toga posvetila i otpjevala svoju popularnu pjesmu Someone like you.

@adeleaccess A very special moment from Adele’s concert this past Friday ♥️ #adele #weekendswithadele #adelevegas #adelelive #someonelikeyou #whenwewereyoung ♬ Someone Like You - Adele

"Tu među publikom je jedan čovjek, vidite li ga kako drži mobitel u zraku? Mislim da je to njegova žena na ekranu i mislim da ona nije ovdje, to me jako pogodilo. Nisam shvatila što mi pokazuješ dok se nisam popela na pozornicu i jako, jako mi je žao zbog tvog gubitka", poručila je Adele.

Nedavno pjevačicu rasplakala još jedna obožavateljica

Još jedna obožavateljica rasplakala je pjevačicu. Rebecca Feinglos nedavno se razvela i proslavila taj događaj tako što je s prijateljicama otišla u Las Vegas. Na Adelinom koncertu držala je papir na kojem je pisalo: "Pomogla si mi da prođem kroz razvod", a pjevačici je objasnila da upravo slavi razvod.

@rfeinglos I threw myself a newly UNwed party in Vegas with my closest friends— and we made Adele cry... Really though: Divorce is a long, emotional, and stressful process. We talk about the trauma of toxic relationships, but we don't get real about divorce. It can be traumatic, too. Mine certainly was. And I’m so glad it’s over. This past weekend, my 14 best girlfriends and I went to Las Vegas not only to celebrate my divorce, but I wanted to celebrate THEM for standing by my side during one of the most difficult times of my life. So. No more “failed marriage” talk. No more divorce shame. Let's CELEBRATE leaving relationships that aren’t good for you. And, let’s remember Adele's advice: "Keep your friends close to you, because they're better than any man..." #divorce #divorcetok #grief #griefjourney #adele ♬ original sound - Rebecca Feinglos

"Obožavam to!" uzviknula je Adele, a zatim se rasplakala na pozornici i rekla: "To što si dovela prijateljice me tako ganulo", a zatim se obratila publici s važnim savjetom. "Držite se svojih prijateljica jer su bolje od ijednog muškarca ili žene. Vaše prijateljice s vama su za cijeli život", rekla je.

Adele na jednom od koncerata pričala o svom mentalnom zdravlju

Pjevačica je na jednom od svojih koncerata u Las Vegasu otvorila dušu pred obožavateljima i progovorila o svom mentalnom zdravlju. Otkrila je da ponovo razgovara s terapeutom, prvi put nakon razvoda od bivšeg supruga Simona Koneckog 2019. godine.

"Ponovo sam krenula na terapiju jer nekoliko godina nisam išla. Morala sam početi. Ranije, kada sam prolazila kroz razvod, išla sam na pet terapija dnevno. Ali prestala sam se smatrati odgovornom za vlastito ponašanje i stvari koje sam rekla", priznala je.

Pročitajte više