Adriana Lima i Marko Jarić pozirali s kćerkicom za brazilski časopis

PRELIJEPA manekenka Adriana Lima pozirala je u društvu supruga Marka Jarića i kćerkice Valentine za brazilski časopis Hola. Malenoj Valentini ovo je prvi editorijal, a obožavatelji para mogli su već vidjeti fotografije malene Valentine, kada ih je Adriana postavila na svoju web stranicu.

Lima je u intervjuu ispričala sve o svojoj problematičnoj trudnoći i oporavku malene Valentine te istaknula kako bi voljela da malena upozna Brazil, mjesto gdje je ona rođena. Nadodala je kako je sretna što sama ima divnu majku, te se nada da će ona biti takva majka svojoj kćerkici, za koju kaže da je jednostavno savršena.

Lijepa manekenka već se vratila poslu, a unatoč tome ne osjeća pritisak da u svakom trenutku izgleda savršeno. Nedavno je snimila prvi editorijal za Victoria's Secret nakon trudnoće i poroda. Nakon snimanja, manekenka je izjavila kako još uvijek nije zadovoljna svojim tijelom, no namjerava raditi na njemu i dovesti se u formu.  Budući da izgleda bolje no ikad, mnogi su se začudili nad ovom konstatacijom zgodne Brazilke.

Pročitajte više