adriatica.net mijenja ruho; Partnerstvo s tvrtkom Atlas Airtours Zagreb

OD 17.06. posjetitelje najveće hrvatske online turističke agencije na poznatoj će internet adresi dočekati novi, treći po redu, dizajn početne stranice.

Kao polazište cjelokupnog sitea čijih je 150 000 web stranica prevedeno na 9 jezika, i u čijoj se ponudi uz najveću baza privatnog smještaja (svaki 10-ti krevet) nalaze još vile, svjetionici, hoteli, jedrilice i krstarenja, početna je stranica novim user friendly dizajnom u potpunosti okrenuta posjetitelju.

Uzimajući u obzir da je u 2003. godini 33 788 gostiju rezerviralo odmor preko adriatica.net-a te da će se, prema pocjenama ove godine taj broj popeti na 40 000, novi koncept i moderan izgled stranice prilagođeni su gostima u potrazi sa smještajem i informacijama o odmoru u Hrvatskoj.
Novost iz adriatica.net-a je i preseljenje agencije u nov i moderan prostor na adresi Slavonska avenija 26/9, 10132 Zagreb. Dodatno, korisnički servis koji ove sezone broji 50 djelatnika i komunicira na 12 jezika, dobio je novu telefonsku centralu koja automatski spaja gosta s djelatnikom koji govori upravo njegov jezik.

i Atlas Airtours dogovorili su strateško partnerstvo u tržišnom nastupu i proizvodima kako bi optimizilrali zajedničke resurse s ciljem kvalitetnijeg pozicioniranja na inozemnom turističkom tržištu.

Detalji partnerstva bit će definirani do kraja 2004. godine kada se u potpunosti sagledaju svi aspekti suradnje do kada obje tvrtke nastavljaju poslovati kao zasebni brandovi.

Neposredno prije sezone, u sklopu akcije interne kontrole kvalitete koju adriatica.net provodi s ciljem selektiranja smještajnih jedinica prema europskim turističkim standardima i načelu "value for money", iz ponude privatnog smještaja isključeno je 3528 smještajnih jedinica, pa trenutni broj privatnih kuća, apartmana i soba iznosi 11 137.

Ovime je pokazala da je u svom poslovanju okrenuta ponajprije gostima i kvaliteti usluga koje im pruža.

Pročitajte više