"Aj ti, sinko, doma": Srbin koji živi u Hrvatskoj pokazao kakve poruke dobiva

Screenshot: TikTok

TIKTOKER iz Srbije, Nemanja Radošević, objavio je snimku u kojoj je objasnio kako već godinu dana živi u Hrvatskoj te redovno objavljuje snimke u kojima dijeli svoja iskustva boravka u Hrvatskoj. 

Nemanja, koji radi kao animator i trenutno živi u Istri, zahvalio je svima na podršci, a zatim se osvrnuo na komentare koje je dobivao kad je objavljivao snimke o svom životu u Hrvatskoj. 

@nemanjaradosevic95 #foryou #fouryoupage #yourpage #fyp #srbija #hrvatska #foryourpage #balkan #balkantiktok #croatia #animator ♬ original sound - Nemanja Radošević

"Dobio sam puno komentara. Bilo je puno komentara ljudi koji su mi pružili podršku, a bilo je i onih... malo drugih", ispričao je pa pokazao snimke zaslona nekih od komentara koje je dobio ispod svojih objava. 

"Pakuj stvari i doviđenja" 

"Traktorist", "Aj ti, sinko, doma pa nećeš toliko patiti, a nama nećeš nedostajati", "Pakuj stvari i doviđenja" i "Ne možeš Srbina preodgojit... I to je ok", neki su od komentara. 

"Ima posla tko hoće gledati svoja posla...", rekao je Nemanja na kraju snimke, uz koju je poslao poruku: "Malo manje gledajte druge i mrzite, a više uživajte u životu." 

Pročitajte više