Ako ne znate tko je ona - stari ste: U tri mjeseca zapratilo je 5 milijuna ljudi

Screenshot: YouTube

AKO STE rođeni prije 2000-ih, vjerojatno vam nije baš najjasnije što je TikTok, a ime Charli D'Amelio vam vjerojatno ne znači ništa.

No, Charli je, kako su je prozvali, kraljica te društvene mreže koja je trenutno najveći hit među mladima. 15-godišnjakinja iz SAD-a potpuno je zavladala TikTokom gdje je trenutno prati više od pet milijuna ljudi. Samo tri mjeseca bila su joj potrebna da privuče toliki broj ljudi, među kojima je naravno najviše tinejdžera.

U srpnju ove godine pokrenula je kanal, pri kraju ljeta je imala oko 100 tisuća pratitelja, a danas ih je pet milijuna.

Ako imate TikTok (mrežu koja nije za starce, kako je neki opisuju), onda vam je njezino lice sigurno poznato jer svaki put kad upalite aplikaciju, pojavit će vam se neki njezin video. Toliko je popularna da je postala poput zaštitnog lica te društvene mreže, a mediji je već nazivaju i "TikTok starletom".

Pa što to Charli objavljuje? Što i ostala (uglavnom) djeca na toj aplikaciji. Pleše, pjeva, snima svoju sestru Dixie, a često radi i "duete", odnosno snima se u isto vrijeme s nekim drugim korisnicima TikToka. Posebno je popularna među muškom populacijom tinejdžera pa se može pronaći mnogo videa u kojima gomila dječaka promatra bez daha dok Charli pjeva ili pleše.

Na Instagramu će uskoro doseći milijun pratitelja, a ako se pitate koja je tajna njenog uspjeha, to nikom nije jasno. Pa ni njoj samoj.

"Voljela bih da mogu svima dati neko objašnjenje što se točno dogodilo, ali ja nemam pojma...", rekla je ranije u intervjuu za MEL Magazine.

Pročitajte više