"Ako ovo čitaš, operacija nije uspjela...": Kći podijelila zadnje majčino pismo i rasplakala mnoge

Foto: Twitter

KAD je osamnaestogodišnja Hannah Summers tek krenula na fakultet, ostala je bez svoje najbliže osobe i najbolje prijateljice.

Naime, njena majka Margaret preminula je od raka bubrega, a iza sebe za svako svoje dijete ostavila pismo u kojem se od njih oprašta i ostavlja im savjete kako da se nose s
njenom smrću, kao i životne mudrosti koje im nije imala prilike prenijeti za života.

Hannah je svoje pismo objavila na Twitteru i tako ganula ljude širom svijeta.

Dirljiv oproštaj njene majke ovdje prenosimo u cijelosti.

"Ako čitaš ovo pismo, znači da operacija nije prošla dobro. Žao mi je, dala sam sve od sebe da pobijedim ovu strašnu bolest, ali izgleda da Bog za mene ima druge planove. Molim te, nemoj se ljutiti, u životu se događaju mnoge loše stvari i svi se moramo nositi s njima, kako god da se osjećamo.

Želim da budeš sretna i da koristiš sve talente i darove koje ti je Bog podario. Bit ćeš divna medicinska sestra kao što si i divna osoba. Vrijedno uči na fakultetu, nemoj se sada brinuti oko posla. Ako baš želiš neki sezonski ljetni posao, u redu, ali koncentriraj se na školu.

Budi strpljiva s tatom, ovo će mu teško pasti i trebat će mu vremena da se oporavi. Morate se osloniti jedno na drugo i mnogo razgovarati, u čemu ni ti ni on niste dobri, ali ne odustaj. Ne zaboravi da ima mnogo ljudi koji te vole i kojima se uvijek možeš obratiti.

Koristi zdrav razum u odlukama; recimo da nikada ne ideš sama na nepoznata mjesta, da uvijek imaš set s nužnim stvarima u autu i slične stvari.

 

Pokušaj izbjegavati zabave, nisu svi muškarci loši, ali većina će ti reći sve i svašta samo da bi te odvukli u krevet. Druži se samo s ljudima koji dijele tvoje interese i vrijednosti. Ne zaboravi da sam uvijek uz tebe i da sam uvijek bila ponosna na tebe. Sačuvaj Boga u životu i nikad se ne stidi kazati ljudima da si vjernica.

Ako jednog dana budeš imala djecu, prenesi im koliko ih volim i koliko mi je žao što ih nikad nisam vidjela. Znam da ćeš sjajno proći u životu, a ja ću te gledati i smiješiti se.

Zahvalna sam Bogu što nam je dao ovu godinu za nama u kojoj smo se zbližile više nego ikad. Čuvaj ta sjećanja i uvijek govori ljudima koje voliš da ih voliš. Uživaj svakog dana u životu baš kao da ti je posljednji jer nitko od nas ne zna da li zaista i jest posljednji.

I najvažnije, ne zaboravi da te volim više nego što ćeš ikada shvatiti." 

Pročitajte više