Ako su vam spojleri uništili gledanje GOT-a, evo kako možete zaraditi na tome

Screenshot: YouTube

POSLJEDNJA epizoda "Igre prijestolja" emitirana je sinoć, a ako ste je ipak prespavali, vjerojatno razmišljate o brisanju svih profila na društvenim mrežama i izbjegavate razgovore s prijateljima koji ne mogu dočekati priliku da spojlaju jedan od najiščekivanijih trenutaka na malim ekranima, piše LadBible.



Kako bi pomogli onima koje su spojleri "oštetili" i otkrili im kako serija završava, osiguravajuća kuća Endsleigh nudi "osiguranje od spoilera" koje vam može donijeti čak 100 funti, odnosno 850 kuna.

Da biste dobili ovu odštetu, potrebno je napisati tekst od 100 riječi u kojemu objašnjavate kako je došlo do toga da vam je uništeno gledanje serije, a deset ljudi s najboljim obrazloženjima osvojit će novčani dobitak.

"'Igra prijestolja' je jedna od najjačih serija u posljednjem desetljeću i kraj serije mogao bi okupiti najveći broj gledatelja u posljednjih nekoliko godina", izjavio je glasnogovornik osiguravajuće kuće.

Kako se serija u Americi emitira ranije nego u Velikoj Britaniji, spoileri na internetu postaju velik problem pa smo odlučili stvoriti prvu policu osiguranja za spoilere kako bismo osigurali ljude od upropaštenog dana i uloženog vremena u gledanje serije", dodao je.

Prijave za ovu osiguravajuću policu otvorene su do 26. svibnja, a sretni dobitnici bit će odabrani 31. svibnja.

Pročitajte više