Al Pacino snimio prvu seriju u 50 godina karijere, glumi lovca na naciste

Foto: Press

AL PACINO je snimio prvu seriju u svojoj karijeri duljoj od 50 godina, a prema prvim kritikama, riječ je o odličnom ostvarenju.

Legendarni glumac u karijeri je snimio tek jednu mini-seriju (s Meryl Streep), jednu o kumu, tri TV filma i jednu epizodu serije N.Y.P.D. još 1968. godine, što mu je bila prva uloga. No posljednjih nekoliko godina sve više zvijezda snima serije, a priključio im se sad i 79-godišnji Pacino.

Serija Hunters prati grupu fikcionalnih lovaca na naciste u New Yorku 1977. godine, a dostupna će biti od sutra na Amazon Prime Videu. Inače, jedan od izvršnih producenata serije je i oskarovac Jordan Peele.

Pacino je u seriji glavni lovac Meyer Offerman koji je preživio Auschwitz. Stekao je bogatstvo nakon rata i sad ulaže svoje resurse kako bi se osvetio onima koji su izbjegli pravdi. Tu je i tajni Četvrti Reich, FBI, puno nasilja, ali i brojne druge ludosti kakve biste od ovakvog sinopsisa serije i očekivali.

Serija je već dobila brojne pohvale, iako su joj neki zamjerili nedostatak balansa između rasprava o osveti i vjeri i ultra-nasilja. Serija je i impresivno vizualna, a ako vas imalo zanima ova tematika, sasvim sigurno vam neće biti dosadna.

Pročitajte više