Al Pacino snimljen u izlasku, ljudi se pitaju što mu je s licem: "Glumi Trumpa?"

Foto: Profimedia

LEGENDARNI holivudski glumac Al Pacino (82) iznenadio je javnost izgledom na novim fotografijama.

Paparazzi su ga ulovili ispred jednog restorana u zapadnom Hollywoodu, a na fotografijama ima preplanule obraze, nos i čelo, dok mu je koža oko očiju i ušiju te na vratu nekoliko nijansi svjetlija. Fotografije Pacina s narančastim licem brzo su obišle svijet, a obožavatelji su se pitali što mu se dogodilo.

"Što nije u redu s licem Ala Pacina?", "Je li se onesvijestio u tanjur s bolonjezom?", "Pacino se priprema za ulogu Trumpa?", samo su neki od brojnih komentara na društvenim mrežama.

Ne odvaja se od 53 godine mlađe djevojke

S njim je i ovaj put bila 53 godine mlađa djevojka Noor Alfallah, od koje se ne odvaja već nekoliko mjeseci. Prvi put su zajedno viđeni u javnosti u travnju prošle godine i odmah su privukli veliko zanimanje javnosti zbog razlike u godinama.

Poznato je da je Noor ljubila legendarnog glazbenika i frontmena Rolling Stonesa Micka Jaggera. Nakon njihovog prekida 2017. godine po Hollywoodu su kružile priče i o njezinoj romansi s Clintom Eastwoodom, ali ta informacija nikada nije bila potvrđena. Pacinov ljubavni život nije nikad urodio brakom, a glumac ima troje djece s različitim ženama.

Pročitajte više