Al Pacino se prvi put oglasio o bebi koju čeka s 83 godine, evo što kaže

Foto: Profimedia

AL PACINO se prvi put oglasio o prinovi koju čeka s 83 godine. 

"Ovo je poseban osjećaj. Uvijek je poseban osjećaj, ja imam mnogo djece. Ali ovo je jako posebno jer dolazi u ovo vrijeme", rekao je Pacino za Daily Mail. Kaže i da ne zna spol bebe. "Mnogo" djece je u Pacinovom slučaju troje djece iz prijašnjih veza - 33-godišnja kći Julie i 22-godišnji blizanci Anton i Olivia.

Pacino svoje četvrto dijete čeka s 54 godine mlađom djevojkom, TV producenticom Noor Alfallah (29), koja je trenutno u osmom mjesecu trudnoće.

Tražio DNA test

Američki tabloidi pišu da je na početku legendarni glumac sumnjao u svoje očinstvo pa je tražio DNA test. Naime, glumac nije vjerovao da je dijete njegovo zbog medicinskog problema koji obično uzrokuje neplodnost.

Noor je napravila test koji je dokazao da je Pacino otac njezina djeteta. Izvor blizak paru ispričao je za strane medije da je Pacino bio vidno iznenađen kad je saznao da je njegova djevojka trudna. Par je u vezi dvije godine, a prvi put su zajedno viđeni u travnju prošle godine. Njezina posljednja veza za koju se zna završila je 2017. godine, i to s Mickom Jaggerom, a ranije ju se povezivalo i s Clintom Eastwoodom.

"Srce ne pita za godine, srce samo zna za ono što osjeća. To mi je bila prva ozbiljna veza i bila sam jako sretna", rekla je jednom prilikom Noor u intervjuu za Hello o svojoj vezi s frontmenom Rolling Stonesa. Pacino roditeljske savjete može dijeliti s kolegom Robertom De Nirom, koji je nedavno dobio dijete sa 79 godina.

"On je nekoliko godina stariji od mene. Bog ga blagoslovio", rekao je De Niro kad je saznao da i Pacino čeka bebu.

>>Ljudi rade fore na račun Pacina i De Nira koji čekaju bebe. I priznajemo, smiješne su

Pročitajte više