Albert od Monaca progovorio o supruzi: "Jako je uzrujana zbog onog što se piše"

Foto: Profimedia

Princ Albert od Monaka u novom je intervjuu, povodom svog 66. rođendana, rekao da su ga obitelj, ali i javnost podržali nakon što ga je bivši računovođa optužio za financijske nepravilnosti. Ipak, priznao je da je njegova supruga, princeza Charlene jako uzrujana zbog svega.

Kralj (66) je razgovarao s Paris Matchom dva mjeseca nakon što je računovođa Claude Palmero otkrio da je Charleneina osobna potrošnja skočila na više od milijun eura godišnje. "Charlene je bila jako uzrujana i tužna zbog određenih stvari koje su izašle u medijima. Podržavali smo jedno drugo. Vratila se mnogim svojim aktivnostima, preuzela je više javnih angažmana, na opće oduševljenje svih", rekao je kralj.

Dokumenti koji su procurili također optužuju kraljevsku obitelj za zapošljavanje ilegalnih imigranata. Palmero (67) je bio zadužen za financije kraljevske obitelji više od dva desetljeća, ali je odstupio u srpnju.

Princezu Charlene nazivaju "najtužnijom princezom svijeta" jer se u javnosti gotovo nikad ne smije. Za njezin brak s Albertom često se govorilo da je u krizi, no par se i dalje pojavljuje zajedno u javnosti.

Pročitajte više