Alec Baldwin pohvalio se novim izgledom, ljudi ga napali: "Zaslužuješ biti u zatvoru"

Foto: Profimedia

AMERIČKI glumac Alec Baldwin pohvalio se novim izgledom na svom Instagramu samo nekoliko dana nakon što je završeno snimanje njegova posljednjeg filma Rust. Alec je obrijao gustu bradu koju je morao imati za potrebe snimanja, a jednom dijelu njegovih fanova nije se svidjelo to što se Baldwin hvali na društvenim mrežama.

Razlog je, dakako, nezgoda koja se dogodila na snimanju, odnosno činjenica da je Baldwin prije 18 mjeseci slučajno upucao snimateljicu Halynu Hutchins.

"Ti zaslužuješ biti u zatvoru"

"Bože, kako je dobro bilo obrijati ovu bradu", napisao je Baldwin i time razljutio neke od svojih pratitelja. Izdvojit ćemo samo neke od komentara koje je dobio ispod objave.

"Nema šanse da gledam to smeće od filma. Ti 100 posto zaslužuješ biti u zatvoru sada, a ne da se izležavaš tu po krevetu. Bolje ti je da si razmisliš koliko si zapravo dobro prošao", napisao mu je jedan korisnik Instagrama.

"A, reci nam, je li bio dobar osjećaj upucati snimateljicu", sarkastično ga je upitao drugi pratitelj, a treći se nadovezao: "Dobro, a pomisliš li ikad i na obitelj Halyne Hutchins i što se događa s njima?"

"Jesi li se tako blaženo osjećao i kada si ubio onu ženu", pitao ga je jedan pratitelj, a drugi je nadodao: "Da, sada ne izgledaš kao ubojica, što i jesi."

"Znači li ovo da se polako spremaš za suđenje", pitao ga je pratitelj, a još se jedan nadovezao: "Ova objava mi izgleda kao jadan pokušaj privlačenja pažnje i simpatija pratitelja."

Oslobođen optužbi

Podsjetimo, Baldwin je prije nekoliko tjedana oslobođen optužbi za ubojstvo iz nehaja na snimanju filma Rust u listopadu 2021. godine.

"Zadovoljni smo odlukom o odbacivanju optužbi protiv Aleca Baldwina i potičemo provedbu temeljite istrage u vezi s ovom tragičnom nesrećom", navodi se u zajedničkom priopćenju odvjetnika Lukea Nikasa i Alexa Spira.

Glumac je na filmskom setu rekvizitom upucao snimateljicu Halynu Hutchins. Redatelj Joel Souza također je ranjen u incidentu. Baldwin je na snimanju tog niskobudžetnog vesterna vježbao scenu s revolverom i ispucao pravi metak u snimateljicu Halynu Hutchins, koja je nedugo potom umrla.

Baldwin je zanijekao odgovornost za ubojstvo rekavši da je napeo revolver, ali da nikad nije povukao okidač i da su Gutierrez-Reed i drugi stručnjaci za oružje trebali osigurati da u njemu nema metaka.

Pročitajte više