Alec Baldwin se oprostio od Raya Liotte anegdotom o Dobrim momcima

Screenshot: YouTube

OD GLUMCA Raya Liotte, koji je iznenada preminuo u 68. godini života, oprostili su se brojni kolege glumci, a među njima i Alec Baldwin, koji mu je posvetio objavu na Instagramu. Baldwin se prisjetio anegdote vezane uz Dobre momke i kultnu ulogu koju je Liotta imao u tom filmu.

"Ray, nitko to ne bi odglumio bolje od tebe"

"Radio sam s Rayem na jednom smiješnom filmu koji se zove Zadnja klapa", započeo je Baldwin svoje prisjećanje. "Jednom prilikom sam mu na setu rekao: Znaš li da sam se našao sa Scorseseom prije nekoliko godina?" ispričao je Baldwin misleći pritom kako je i on bio na audiciji za ulogu u filmu Dobri momci (1990).

"Ponekad, kad ne dobiješ ulogu, kažeš si: OK, nisam se ovome baš nadao, ali i taj glumac je dobar izbor. Ali nekad netko dobije ulogu i ti jednostavno znaš da je on stvoren za nju. Pred cijelim setom sam mu rekao: Ray, nitko tu ulogu ne bi odigrao bolje od tebe", prepričao je Baldwin. "Zatim je nastupila pauza, a nakon toga je on rekao: Znaš što, Alec? Slažem se", dovršio je glumac anegdotu.

"Ne mogu vjerovati da je umro u toj dobi. Nitko ne bi trebao umrijeti u toj dobi. Bio je sjajan glumac. Mislim da je za glumca najvažnije da ima bar jednu veliku, značajnu ulogu. Ako možeš imati važnu ulogu u velikom filmu, to je blagoslov. Neka počiva u miru", zaključio je Baldwin.

Podsjetimo, Liotta je umro jučer u Dominikanskoj Republici, gdje je snimao film Dangerous Water. Iza sebe je ostavio kćer Karen i zaručnicu Jacy Nittolo.

Baldwin se, osim od Liotte, nedavno oprostio i od svoje majke, koja je umrla u 93. godini života.

Pročitajte više