Aleksandra Prijović je došla u Zagreb. Evo što će Hrvati slušati pet večeri u Areni

Foto: Antonio Ahel/PIXSELL

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ je došla u Zagreb.

Sinoć je objavila fotografiju iz zagrebačke Arene gdje će ovih dana održati pet koncerata. Danas joj je prvi nastup, a pred zagrebačkom publikom nastupat će i 2., 3., 4. i 6. prosinca ove godine. Karte su za prva tri koncerta prodane u roku od 24 sata, dok je za četvrti bilo potrebno malo više od 48 sati. Prije dva tjedna je službeno rasprodan i peti koncert.

>>U Belom Manastiru su joj se rugali. Večeras puni prvu od pet Arena Zagreb

Pjesme joj broje milijune pregleda

Aleksandra pjeva još od djetinjstva, a na jednom od svojih prvih festivala Djeca pjevaju hitove pobijedila je pjevajući pjesmu Takvi kao ti Nine Badrić. Kada je postala punoljetna, prijavila se na Zvezde Granda. 

Njezina karijera je započela 2013. godine kada je u Zvezdama Granda osvojila četvrto mjesto i kao nagradu dobila snimanje pjesme. Prvi veliki hit uslijedio je 2016. godine kada je snimila pjesmu Totalna anestezija.

Iste godine objavila je pjesmu Senke koja je za jedan dan preslušana milijun puta. Time je oborila rekord u Srbiji. Aleksandra je snimila tri albuma, a posljednji Devet života je oborio sve rekorde slušanosti. Pjesme joj na YouTube broje milijune pregleda.

U nastavku poslušajte neke od Aleksandrinih najvećih hitova koje će Zagrepčani slušati pet večeri.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.