Aleksandra Prijović nakon prve Arene Zagreb: Ja trenutno živim svoje snove

Foto: Igor Soban/PIXSELL/Igor Pavlović

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ sinoć je održala prvi veliki koncert u Areni Zagreb. Nakon koncerta održala je konferenciju za medije na kojoj je rekla da je taj koncert za nju veliki uspjeh. 

Aleksandra je na koncertu i zaplakala: "To su one emocije kada ostvariš nešto o čemu si maštao. I vama i svima želim da plačete kao i ja. To je od sreće, ljepote, ponosa da mogu ovo doživjeti", rekla je Prijović.

 

"Živim svoje snove"

S Aleksandrom na pozornici sinoć su bili Aco Pejović, Željko Samardžić i Dejan Kostić. Na pitanje kako je uspjela nagovoriti kolege da zapjevaju s njom na pozornici, rekla je: "Meni je jako drago i velika je čast da vam netko dođe s vama zapjevati. Dosad me nitko nije odbio, tako da sretna sam."

Glazbenici koje je slušala dok je bila mala sada nastupaju s njom. "Ja trenutno živim svoje snove. Uvijek sam vjerovala da se isplati ići svojim putem. Trudit ću se nastaviti raditi ovako kako sam sada radila i napredovati. Trenutno sam toliko sretna zbog svega što se događa i idem dalje", poručila je Prijović. 

Prokomentirala je i manji incident na koncertu, kada se nepoznata obožavateljica popela na pozornicu, no zaštitari su je maknuli. "Meni je žao što se ona nije popela i došla do mene", kazala je pjevačica.

Sin ju je prvi put vidio na velikoj pozornici

Na pozornici je tijekom izvođenja pjesme Zvuk tišine s pjevačicom bio i njezin četverogodišnji sin Aleksandar. Kada se presvlačila, sin joj je rekao da želi izaći s njom na pozornicu. Ona mu je rekla da može nakon drugog bloka. "Ovo je prvi put da me on vidio na velikoj bini. On je cijelo vrijeme sjedio i čekao", rekla je Aleksandra.

Šuška se da će na jednom od narednih koncerata s njom pozornicu dijeliti i Jelena Rozga. "Njenu podršku imam, a hoće li biti gost na koncertima u Zagrebu, ne bih otkrivala to", kaže Aleksandra.

Lepa Brena je pomajka Aleksandrinom suprugu Filipu Živojinoviću. Njezina podrška puno joj znači, a na jednom nastupu su zajedno zapjevale i rasplakala se. 

"Rekla sam joj: 'Beki, sigurno neću moći kontrolirati svoje emocije kada zapjevaš sa mnom.' Mislim da ne mogu opisati nikome kako je to. Puno mi znači što je ona uvijek tu, za svaki sat, minutu. Njena podrška mi puno znači", rekla je Aleksandra. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.