Aleksandra Prijović objavila fotografiju iz Arene: "Zagreb, hvala"

Foto: Instagram

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ oglasila se nakon prvog koncerta u Areni Zagreb.

"Zagreb, hvala. 1/5", napisala je pjevačica uz selfie s publikom koji je objavila na Instagramu.

Aleksandra će u Zagrebu pjevati i večeras, zatim 3., 4. i 6. prosinca ove godine. Karte su za prva tri koncerta prodane u roku od 24 sata, dok je za četvrti bilo potrebno malo više od 48 sati. Prije dva tjedna je službeno rasprodan i peti koncert.

Ponosna je na svoj uspjeh

Aleksandra je na sinoćnjem koncertu i zaplakala. "To su one emocije kada ostvariš nešto o čemu si maštao. I vama i svima želim da plačete kao i ja. To je od sreće, ljepote, ponosa da mogu ovo doživjeti", rekla je Prijović.

 

"Ja trenutno živim svoje snove. Uvijek sam vjerovala da se isplati ići svojim putem. Trudit ću se nastaviti raditi ovako kako sam sada radila i napredovati. Trenutno sam toliko sretna zbog svega što se događa i idem dalje", poručila je Prijović na konferenciji za medije nakon sinoćnjeg koncerta.

Na pozornici je tijekom izvođenja pjesme Zvuk tišine s pjevačicom bio i njezin četverogodišnji sin Aleksandar. Kada se presvlačila, sin joj je rekao da želi izaći s njom na pozornicu. Ona mu je rekla da može nakon drugog bloka. "Ovo je prvi put da me on vidio na velikoj bini. On je cijelo vrijeme sjedio i čekao", rekla je Aleksandra.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.