Aleksandra Prijović u dva sata rasprodala koncert u Osijeku. Već je najavila i drugi

Foto: Instagram

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ danas je najavila koncert u dvorani Gradski vrt u Osijeku 13. veljače 2024. godine, a ulaznice su rasprodane u samo dva sata. Stotine karata obožavatelji su kupili već u prvih nekoliko minuta. Radi ogromnog interesa već je najavljen i drugi koncert.

"Jako sam iznenađena, hvala svima koji su kupili karte. Zaista se dogodilo nešto nevjerojatno. Ovom prilikom ponosno mogu reći da ćemo pustiti i 14. veljače, drugi dan koncerta u Osijeku", izjavila je za Extra FM pjevačica koja je nedavno održala pet koncerata u zagrebačkoj Areni.

"Ipak sam ja u tom kraju odrasla"

"Nisam mogla očekivati da ćemo novi koncert tako brzo najaviti, s obzirom na to da mi se događaju u posljednje vrijeme stvari koje nikada nisam mogla zamisliti i kada mislim da ne može bolje, mene publika uvijek iznenadi", opisala je.

Dodaje da se jako raduje koncertima u Osijeku. "Ipak sam ja u tom kraju i odrasla i još jednom hvala svima koji su kupili karte, jedva čekam. Tamo sam provela djetinjstvo, tako da je ovo za mene zaista posebno", poručila je Prijović.

Pročitajte više