Alen Bičević oduševio žiri preobrazbom u Tajči: "Vratio si nas u djetinjstvo"

Foto: Press

Alen Bičević prošlu epizodu rasplakao je žiri i gledatelje svojim utjelovljenjem Massima, a gljiva mu je za novu epizodu dodijelila Tajči.

''Ako Tajči vidi moj nastup, ja bih je molio da bude blaga prema meni jer ipak sam ja krkan od dva metra'', rekao je uoči nastupa, a njegova izvedba žiri je vratila u dane kad su bili mladi pa su svi ispričali kako su oni tada doživjeli Tajči.

''Mene si zaista vratio u moje djetinjstvo. Tada smo ljetovali na otoku Ižu, imala sam tamo prijateljicu Željku i mi smo slušale upravo Tajči. Tako da se ja uvijek s radošću sjetim tog perioda. Ti si fenomenalan i ti si ovaj show zaista stavio na jednu višu razinu, ja to zaista mislim. Pokazao si nam da od početka možeš sve, ali ovo je samo jedna od ovih točaka, mi jako dobro znamo što ti možeš'', rekla je Minea.

Mario: Apsolutno si donio lik i djelo Tajči

''Moja generacija i moji prijatelji, osim što su slušali Tajči, oni su i gledali Tajči'', rekao je Goran Navojec pa otkrio da mu je ona čak i poklonila svoju naljepnicu koju je zalijepio na svoj saksofon. ''Ja odsad slušam samo Alena Bičevića. Samo njegove nove pjesme i ja se nadam da će ove nove generacije odsad slušati samo tebe i Tomu i ostale i da ćete vi na njih ostaviti takav utisak'', dodao je.

Mario Roth također je ispričao svoju priču. ''Ja sam bio na jednom koncertu Tajči u Osijeku i ona me poljubila u obraz. Ja se nisam htio kupati, mama se na mene ljutila'', govorio je pokazujući na obraz.

''Alene, apsolutno si donio lik i djelo Tajči. Ono što je fascinantno je to što ti svaku žensku pjevaš u ženskom tonalitetu, meni je jako žao što show završava, ali sam sretan jer nakon svake tvoje transformacije mi ostanemo bez riječi i ne znamo što bi ti više rekli. Jednu stvar ti nisam rekao – bio si senzacionalan!''

Pročitajte više