Alenu Bičeviću se nakon pobjede u TLZP-u javila Hanka Paldum: "Kakva raja od žene"

Foto: Press

Alen Bičević pobijedio je u osmoj sezoni showa Tvoje lice zvuči poznato. Pobjednička pjesma bila je Pamtim još Hanke Paldum. 

Na Instagramu se pohvalio kako je zbog svog nastupa dobio poziv Hanke Paldum.

"Sinoć me zvala teta Hanka. Kakva raja od žene! Obožavam. I ne, nisam sanjao", napisao je.

Nahvalila ga je

Za Story je otkrio što mu je rekla Hanka. "Nahvalila me je i lijepo mi se zahvalila. Baš je simpatična žena, razgovarali smo kao da se znamo 100 godina. Ipak mi se javila iako joj je samo dan prije finala preminuo bivši suprug i otac njene djece. Nema ega tu, baš draga žena", rekao je.

Hanka je ranije prokomentirala njegov nastup. "S obzirom na to da sam bila u Njemačkoj i onemogućena pratiti taj program, prijatelji su mi poslali snimku Alenovog nastupa. Nevjerojatno, gledajući snimku nastupa tog simpatičnog i talentiranog mladića, bila sam u šoku, kao da je klonirana Hanka Paldum", rekla je.

Bičević je za Pamtim još dobio najviše bodova žirija, ali i kolega iz showa, koji su također ocjenjivali finaliste. Za pobjedu su se borili još Tomislav Marić ToMa, Marija Kolb i Antonia Dora Pleško.

"Okrunili smo jednu sezonu, 8 talenata, 13 epizoda, tisuće suza i osmjeha, bezbroj zagrljaja i još toliko pjesama. Hvala Vam za svaku provedenu nedjelju s nama. Do idućeg susreta, idemo u nove pobjede. Voli Vas Alen", napisao je Alen nakon pobjede.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.