Alex: Bolje da se skidam sada, nego za pedeset godina

ALEKSANDRA GRDIĆ, poznatija kao prva Miss Hrvatske koja se skinula za Playboy, svojevremeno i za Škodin kalendar, a najnoviji časopis čiju je naslovnicu krasila njezina naga pojava bio je Klik, kaže kako njezina želja da pokazuje tijelo ne znači da se radi o narcisoidnoj osobi, nego o osobi koja jednostavno voli svoje tijelo.

Njezine izjave da je nedavnom operacijom grudi samo željela izgledati "još savršenije", protumačene su kao prepotentne, no vrckava nam Alex kaže kako se nikada nije pretjerano obazirala na komentare drugih ljudi i način na koji ju oni vide.

Da svi oko mene izgledaju kao Angelina Jolie, ne bi bili ljubomorni

"Moji prijatelji najbolje znaju kakva sam, i znaju da nisam ni narcisoidna ni umišljena. Do drugih mišljenja mi nikada nije bilo ni stalo, ja uvijek kažem da se za dobrim konjem prašina diže. Da svi oko mene izgledaju kao Angelina Jolie, pretpostavljam da ne bi bili ljubomorni. Ja volim golo žensko tijelo, njegovu erotičnost, volim vidjeti lijepe žene i muškarce", objašnjava Aleksandra kojoj bi jednoga dana bila čast skinuti se i za Pirellijevu reklamnu kampanju, koja je uvijek donosila neka od najpoznatijih lica iz svijeta mode.

O honorarima ni riječi

"Skidanje je dio mog posla, vani je to sasvim normalno, a ja sam taj trend probila u Hrvatskoj. Bolje da se skidam sada, nego za pedeset godina!", kaže Aleksandra, koja o honorarima za svaku skinutu krpicu na naslovnicama gore spomenutih časopisa ipak ne želi govoriti. "O honorarima ne želim govoriti, mogu samo reći da sam jako zadovoljna. S dečkima iz Klika surađivala sam i nekoliko godina ranije, kada sam se isto pojavila na naslovnici, i bio mi je gušt to učiniti ponovno. Mogu samo reći da su mi to najbolje fotke koje sam snimila ove godine. Išli smo za tim da stvorimo ljetni ugođaj, plaža, topless, mokra kosa... I ispalo je super!", kaže bivša Miss Hrvatske.

Gotovo godinu dana prošlo je od njezina prekida sa Zlatkom Škvarićem koji je prošlog ljeta brutalno pretukao njezine roditelje. Aleksandra o tim vremenima, kaže, danas ni ne može pričati, jer je cijeli događaj potpuno potisnula i ne želi ga se sjećati. Ove godine, ljeto je za nju bilo nešto drugačije. Radno, s nekoliko odrađenih revija (posljednja u nizu bila je revija u Rijeci, fotografije koje možete pogledati u galeriji fotografija) i PR managmentom u jednom baru na istarskoj obali, ovo je ljeto za nju, kaže virovitička ljepotica, bilo "nezaboravno".

"Ovo ljeto bilo je samo party with girls! Još sam par dana u Poreču, pa idem kući", kaže Aleksandra, koja se ovoga ljeta uglavnom družila sa svojom dobrom prijateljicom, manekenkom Jelenom Orešković. O ljubavnom životu iz nje se gotovo ništa ne može izvući, a glasine o njoj i Dariju Srni i dalje odlučno demantira: "Uopće to više ne želim komentirati, mogu samo reći da se nas dvoje nikada nismo ni upoznali".

B.S.
Foto:Index

Pročitajte više