Alex Grdić: Ivana Paris je psihički nestabilna i nije joj prvi put da pije!

OTKAKO je Dino Bubičić javno ošamario mortus pijanu Ivanu Paris, koja mu je inače i djevojka, polemike oko karaktera mladića s policijskim dosjeom ne jenjavaju. Da nam prokomentira situaciju zamolili smo njegovu prijateljicu Aleksandru Grdić, koja i sama ima reality iskustva, i vrlo dobro zna što je to. Ona Dinu Bubičića ne smatra agresivnim, niti krivim za ovu situaciju. "Dinu znam jako dugo i mogu vam reći da je on jako dobra dečko, i da nikad nije agresivan", kaže Aleks. "On je nju udario vjerojatno zato da je smiri. Nisam gledala, ali po onom što sam čula, Ivana je radila budalo od sebe, i to je najvjerojatnije bio korak koji je Dino morao poduzeti kako bi je smirio i pomogao joj da dođe k sebi", smatra Alex.

Ivana i Simona opijale se sve u šesnaest!

Pojasnila nam je i zašto: "Ivana Paris se, isto kao i Simona, opijala i u hrvatskoj Farmi, i očito je da nije dovoljno jaka i stabilna da bi izdržala pritisak koji sa sobom jedan reality nosi, a ovo je i Ivani i Bubičiću već drugi reality u godini dana", upozorava Alex, koja se usput prisjetila i svojih reality dana. "Jako je naporno biti negdje zatvoren s istim ljudima, pogotovo zato što su to sve različiti karakteri. To je uvijek neka psihološka igra u pitanju, i za podnijeti takvo što čovjek mora biti pribran i na miru sam sa sobom", priča.

"Sjećam se, kad smo mi dolazili na Farmu, uopće nismo znali što nas čeka. Ja sam zamišljala slapove i kućicu u cvijeću, a bili smo jadni i gladni. Druga sezona za nas je bila mala beba. Ipak, kroz to iskustvo sam očvrsnula i nikada ga ne bih mijenjala. naravno da si ponekad na rubu, dođe ti da poludiš, ali izdržati se mora", kaže Alex kojoj ni danas nije žao što je sudjelovala u Farmi, a to bi iskustvo rado i ponovila.

"Ne bih se voljela probuditi za pedeset godina i shvatiti da sam nešto propustila"



"Ne bih mogla podnijeti da za pedeset godina ustanem ujutro i sjetim se da sam propustila priliku da budem tamo. naučila sam puno stvari i radila mnoge stvari koje u civilizaciji nikad ne bih. Uostalom, jako volim životinje i prirodu, te me to potaknulo da odem na selo. U Big Brother, recimo, nikada ne bih išla. Ne bih mogla podnijeti da budem zatvorena tri mjeseca u tako malom prostoru s istim ljudima. U Farmi se čovjek ipak može odmaknuti, prošetati prirodom, ispeći kruh...", prisjetila se naša missica.

"Ivana mi je draga, ali - pretjerala je"

A za kraj nam je još jednom ponovila: "Definitivno sam sigurna da za ovo što se dogodilo nije Dino kriv. Iako ne bih voljela zauzimati strane, pogotovo ne jer ih oboje poznajem, ipak sam priklonjenija Bubičiću. Ne bih htjela da ga mediji razvlače kao agresivca jer ga ja zaista volim i znam da nije takav. Ivana mi je također draga, i jako je volim, ali - pretjerala je. A svi znamo da joj nije prvi put", zaključuje Grdićka.

Pročitajte više