Alexina teorija zavjere: Zle zagrebačke sponzoruše žele mi razoriti ljubav!

ALEKSANDRA GRDIĆ, koja je već dvije godine u stabilnoj i sretnoj vezi s vlasnikom lanca restorana Daily Fresh i kafića Escobar, Azerom Berberom, ljuta je što se u posljednje vrijeme po medijima pojavljuju raznorazni natpisi o tome kako je njihova veza u velikoj krizi. Manekenka i bivša missica tvrdi da su to budalaštine koje su izmislile ohole žene, zagrebačke sponzoruše, koje joj zavide na sreći u privatnom životu i uspjehu u poslovnom. 

U intervjuu koji je dala za časopis Story, Alex se ogradila od takvih naklapanja i demantirala priče da Azerova majka Ada nije zadovoljna ljubavnim izborom svog sina. "Doista ne mogu vjerovati da se ljudi toliko mogu petljati u nečiju intimu. Stalno mi serviraju nekakve priče o tome da on mene vara ili da ja izlazim s drugima. Mislim da to plasiraju zagrebačke sponzoruše koje si ne mogu naći dečka po mjeri", razljutila se Aleksandra napominjući kako njezina veza s Azerom još uvijek itekako funkcionira. "Sa mnom i Azerom je sve ok. Evo upravo smo se čuli, jer ide u Sarajevo i baš smo se nasmijali na temu članka u jednom dnevnom tisku, gdje piše da mu njegova mama ne da da budemo zajedno. Ma, neka pričaju što hoće, sve mi je to glupo i besmisleno, a vjerujte mi, i Azeru", priznala je Alex za tjednik Story. 

Manekenka tvrdi da neki segmenti njezina posla, poput skidanja za Playboy, nisu po volji njezinog dečka ni njegove obitelji, ali napominje da je Azer unatoč svemu podržava u svakoj odluci. Aleksandra tvrdi da voli svoj posao i smatra da će muškarac koji je voli i cijeni znati da to nije ništa drugo nego umjetnost fotografije koja može biti dugotrajna lijepa uspomena.

Z.K.
Foto: Index

Pročitajte više