Ali G jedva izvukao živu glavu u Americi

BRITANSKI komičar Sasha Baron Cohen, poznatiji po liku rappera Ali G-ja, jedva je izvukao živu glavu kad je u Salemu, gradu u američkoj državi Virginiji, nastupio na rodeo showu s izmijenjenim riječima američka himne.

Lokalni list Roanoke Times piše kako je Sasha nastupio na rodeu koji je održan u Salem Civic centru glumeći jedan od svojih likova, Borata Sagdijeva iz Kazahstana. Cohen je zamolio organizatore da mu dozvole otpjevati američku himnu, a oni su mu to dopustili.

Prije pjevanja himne "Sagdijev" je rekao okupljenoj masi kako podržava američki rat protiv terorizma, pa dodao: "Nadam se da ćete ubiti svakog čovjeka, ženu i dijete u Iraku, da ćete pobiti i guštere. I neka George Bush popije krv svakog čovjeka, žene i djeteta u Iraku."

Nakon toga je otpjevao izmijenjenu verziju američke himne, što je izazvalo burnu reakciju publike. Roanoke Times prenosi izjavu jednog od svjedoka ovog nesvakidašnjeg događaja.

"Da je ostao na pozornici još jednu minuti, mislim da bi ga netko ubio." - kazao je očevidac. Cohena i njegovu snimateljsku ekipu zaštitari su otpratili iz centra, te im je rečeno da se udalje što prije.

"Da ga nismo maknuli od tamo, nastali bi neredi. Ukrcali su se u kombi i pobjegli uz škripu guma." - izjavio je Bobby Rowe, producent rodeo showa.

Pročitajte više