Alicia Keys za rođendan dobila zaručnički prsten od oženjenog ljubavnika?

PJEVAČICA Alicia Keys prije nekoliko dana proslavila je svoj 29 rođendan. Kako javljaju mediji, lijepa Alicia za svoj je rođendan dobila poklon koji će pamtiti cijeli život. Naime, njezin dugogodišnji ljubavnik, glazbeni producent Swizz Beatz, poklonio joj je zaručnički prsten od 7-karatnog bijelog zlata.

Ipak, čini se kako će zaljubljeni golupčići morati pričekati s vjenčanjem s obzirom na to da je Swizz još uvijek u braku. Producent koji je s Aliciom surađivao i poslovno, 2004. oženio se r'n'b pjevačicuom Mashondom, s kojom ima dvoje djece. Pet godina kasnije pjevačica i producent otkrili su javnosti da se rastaju, a kao glavni krivac njihova razvoda spominjala se upravo Alicia Keys.

Iako je Swizz isprva demantirao te priče, govoreći da je to daleko od istine, nekoliko mjeseci poslije ipak je priznao da je u ljubavnoj vezi s popularnom pjevačicom. Svoje laži zatim je opravdao riječima da je htio zaštititi svoju suprugu s kojom je još uvijek službeno u braku, te priznao kako je njegov odnos s Aliciom nešto dragocjeno.

Pročitajte više