Alilović više od 10 godina ljubi Ivu. Mnogi je nazivaju najljepšom ženom sportaša

Foto: Dalibor Urukalovic/Pixsell

MIRKO ALILOVIĆ odazvao se na poziv Hrvoja Horvata te će uskočiti na Euro. Naime, problemi s koronavirusom ne napuštaju reprezentaciju, a nakon što  su na posljednjem testiranju bili pozitivni vratar Mate Šunjić i Nikola Grahovac, izbornik Horvat za drugi krug Europskog prvenstva pozvao je Mirka Alilovića. 

Sportaš se pozdravio s obitelji i zaputio u Budimpeštu. Mirko se inače od reprezentacije oprostio prije tri godine, a uz njega čvrsto stoji njegova supruga Iva, koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena hrvatskih sportaša. Mirko i Iva u braku su više od deset godina, a zajedno imaju troje djece - desetogodišnjeg Ivana, osmogodišnjeg Matu i trogodišnjeg Antu.

Ljubavna priča Ive i Mirka započela je u Zagrebu gdje su se upoznali. Iva je nakon godinu dana veze ostala trudna, a za Mirka se udala 2011. godine u zagrebačkoj Staroj gradskoj vijećnici u krugu obitelji i najbližih prijatelja.

Par je često mijenjao adrese zbog Mirkove karijere. Danas žive u Mađarskoj zbog njegovog angažmana u tamošnjem rukometnom klubu Szeged. 

"Naša djeca su u Mađarskoj od rođenja i više nego u Hrvatskoj stoga oni, a i mi, osjećamo Mađarsku kao svoj drugi dom. Cijela životna infrastruktura, osim liječnika i frizera, nam je tu u Mađarskoj. Međutim, u budućnosti imamo planove vratiti se u Hrvatsku, iako čovjek nikad ne zna gdje će ga život odvesti", rekla je Iva jednom prilikom za Story.  

Pročitajte više