Alka Vuica: Velika mi je želja da mi netko daruje automobil omotan crvenom mašnom

ALKA VUICA jučerašnje je Valentinovo provela radno, a nakon napornog dana nije se prepustila romantičnoj proslavi u intimnom društvu, već se veselila dobrom odmoru. "Meni je svaki dan Valentinovo, ja volim ljubav i zaljubljena sam u ljubav, kao i svi pjesnici. Provela sam ga sa svojim plesačicama, radno. A nakon toga, ništa od intimnog druženja, samo krevetić i spavanac, neki dobar film i to je to", rekla je Alka za Index.

Proteklih godina još je ni jedan muškarac nije uspio impresionirati nekim maštovitim darom, već je uvijek nailazila na klasičare. "Muškarci su uglavnom šturi što se tiče poklona, barem oni koje sam ja upoznala. uglavnom je to neki parfemčić ili tako nešto, cvijeće. Nije mi još nitko poklonio auto s crvenom mašnom, a to mi je velika želja, da me dočeka ispred kuće, na Valentinovo ili na rođendan", otkrila nam je pjevačica.

Alka ne vjeruje u sreću, a u ljubavi joj nikako nije presudan novac

Možda joj netko jednom i ispuni tu želju, ili si je možda sama ostvari jednoga dana ako joj se posreći na igrama na sreću. Novac sigurno neće zgrnuti u kockarnici, jer se time ne bavi, ali moglo bi joj se posrećiti na Bingu. "Meni je kockanje toliko besmisleno, ne vjerujem u sreću, a sistem ne znam. Jedino tu i tamo igram Bingo. Da dobijem neku lovu, prvo bih poplaćala sve dugove koje imam, a onda bih malo preuredila kuću, napravila si bazen u vrtu, što mi je velika želja, kupila novi auto i otišla na neko putovanje, počastila drage prijateljice putem na Karibe", kaže Alka.

Svjesna je da joj eventualno bogatstvo ne bi moglo kupiti ljubav, jer u njoj novac ne igra veliku ulogu, no ipak, ne smeta joj kada je muškarac prema njoj darežljiv. "Kada je netko prema vama darežljiv, i to čini ljubav. No, ima jedan aforizam koji kaže: `Kupite psa, to je jedini način da za novac dobijete ljubav`. Ali ljubav je nešto što se zaslužuje, u tome nije presudan novac", misli Alka. 

Pročitajte više