Alkohol, blud i njemačke marke: Krankšvester izbacio novi spot

Foto: Press

NAKON najavnih singlova Rat će i Šta bi ti, Krankšvester je objavio novi spot s odlično prihvaćenog šestog albuma Dobri dečki koji su izdali 14. veljače, samo nekoliko dana prije rasprodanog koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Ovog puta radi se o pjesmi Alkohol & Blud koju su snimili s frontmenom Brkova, Shamsom 69. 

"Odluka da snimimo spot upravo za ovu pjesmu zapravo i nije bila naša. Slušatelji su odlučili umjesto nas jer samo je audio pjesme na YouTubeu skupio oko 200 tisuća pregleda što je više nego dobar znak da je to pjesma s kojom su ljudi najbolje kliknuli. Osim toga, ovo je za nas album od 16 singlova i u idealnoj situaciji snimili bismo spot za svaku od pjesama", rekli su. 

Što se pak same pjesme tiče, objasnili su: "Ovo je naša posveta gastarbajterskoj raskoši i ljudima koji se vraćaju iz inozemstva, ne zbog nostalgije ili čežnje za domovinom već s namjerom da svima u svom selu natrljaju nos u to koliko su bogatiji i 'bolji' od njih". 

Režiju spota snimanog na lokacijama u Baranji i okolici Zagreba još jednom potpisuje njihov dugogodišnji suradnik Marko Dalić iz Red Eye Viewa, a spot za Alkohol & Blud njihova je deseta suradnja. 

Spot je nakon manje od 24 sata ušao u trending. 

Osim toga, Krankšvester najavljuje i početak aktivnog koncertnog razdolja tijekom kojeg će predstaviti novi album, a među prvim nastupima na kojima će fanovi moći čuti novi singl je Drito X 19. travnja u Domu sportova i koncert u riječkom Pogonu kulture 4. svibnja. 

Pročitajte više