Almira i Dinko nekad su se svađali preko medija, a sad su skupa u žiriju "Plesa"

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

ALMIRA OSMANOVIĆ i Dinko Bogdanić zajedno su u žiriju showa "Ples sa zvijezdama", no prije samo nekoliko godina bili su u svađi koja se razvlačila po medijima.

Svađa je aktualna bila 2014. godine nakon što je Dinko Bogdanić zamijenio Almiru Osmanović na mjestu ravnateljice splitskog Baleta.

"Htjela sam se oprostiti i od publike i od ansambla, to smatram svojom dužnošću. Neplanirano je, ali evo, tako se dogodilo. Novi intendant dovodi svoje ljude i ima legitimno pravo na takvu odluku. Večerašnju predstavu koristim da se pozdravim, što vidim kao svoju dužnost i obvezu, a s ansamblom planiram popiti šampanjac i potom ćemo otići svatko na svoju stranu. Zasad nemam planove što ću dalje jer je ova odluka došla iznenada, ali sigurno je da neću ostati bez posla", rekla je tad Osmanović za balet.com.hr, no onda su se stvari zaoštrile.

Bogdanić je u kolovozu iste godine dao intervju za Slobodnu Dalmaciju u kojem je Almiru Osmanović optužio da se u radu u Baletu ponašala poput "pijanih bogataša", a onda se na Teatar.hr pojavio Almirin odgovor i demantij u kojem ga je optužila da je "ničim izazvan, u naletu srdžbe, iznio bujicu besprizornih neistina o njenom desetogodišnjem mandatu".

"Žao mi je plesača koji su iz niza razloga i nervozni i nesigurni i prestrašeni te trpe svakodnevna iživljavanja D. B. na probama, a sve kao u interesu boljitka", napisala je tad u demantiju Osmanović.

No čini se da ih svađe iz prošlosti ne sprječavaju da zajedno ocjenjuju kandidate showa "Ples sa zvijezdama". U žiriju tijekom emisije ne sjede zajedno, već je između njih Tamara Despot, no na predstavljanju showa za novinare sjedili su jedno do drugog i nije izgledalo kao da postoje problemi među njima.

Pročitajte više