Amal zabranila Clooneyu da bira imena djeci: Kad vidite njegove ideje, bit će vam jasno zašto

Foto: Guliver Inage/Rex/ Youtube

ČINI SE da su u svijetu slavnih blizanci novi "must have". Osim Beyonce i Jasona Stathama, blizance očekuje i poznati glumac George Clooney. On i supruga Amal su u veljači objavili da očekuju curicu i dječaka, a sad su počeli razmišljati o imenima.

Glumac je nedavno otkrio da je u razgovoru o imenima došlo do nekih nesuglasica među njima, prenosi Huffington post.

"Moja žena kaže da ih ne mogu nazvati Casa i Amigos", rekao je George kojem kao da nije bilo jasno da imena prema nazivu tekile možda nisu najbolji izbor. Amal se navodno prilično uzrujala oko tog prijedloga.

"To je jedina stvar koju mi zabranjuje. No, ionako je to bila samo ideja", pomirljivo je zaključio.
Glumac se veseli rođenju blizanaca koji stižu u lipnju ove godine. U jednom je intervjuu spomenuo da je uzbuđen i da misli da će uloga oca biti zabavna.

Ovo će i Georgeu i Amal biti prvo roditeljsko iskustvo. Par se vjenčao 2014. u Veneciji, a sad željno iščekuju proširenje obitelji.

Tko bi rekao da će ovaj zakleti neženja i holivudski zavodnik postati uzbuđeni budući otac i predani obiteljski čovjek.

Samo još da ne pretjera s izborom imena, jer dobro je poznato da je među slavnima često samo nebo granica kod imenovanja djece. No, čini se da duhoviti George ima mudriju polovicu koja zna kad treba stati na kraj njegovim šalama, pa bi se blizanci mogli izvući. 

Pročitajte više