Američka glumica opisala kako je spašavala djecu iz škole u kojoj je bio pokolj

Foto: Epa, Instagram

AMERIČKA glumica Melissa Joan Hart, koji svi pamte po ulozi Sabrine, male vještice, na Instagramu je objavila video u kojem kroz suze govori kako je pomagala spašavati djecu iz vrtićke grupe u američkoj školi u Nashvilleu u kojoj je u ponedjeljak ubijeno troje djece i troje djelatnika škole.

Otkrila je kako njezina obitelj živi nedaleko od škole u Nashvilleu u koju je napadačica upala s oružjem i krenula u ubilački pohod, te da ih je cijela situacija zatekla dok su ona i suprug išli na sastanak u drugu školu, u koju idu njihova djeca.

Krili se od napadačice

"Pomagali smo djeci koja pohađaju vrtićku grupu u toj školi da pređu prometnu autocestu, na koju su pristizali iz obližnje šume u kojoj su se krili od napadačice i pucnjave u svojoj školi", rekla je gotovo uplakana Hart u četvrtak navečer.

"Pomogli smo toj maloj dječici prijeći cestu, kao i njihovim učiteljima, a onda smo ih spojili s njihovim roditeljima. Ne znam više što bih rekla", govorila je potresena Hart i naglasila kako njezina djeca nisu bila u blizini škole u kojoj je bila pucnjava.

Podsjetimo, u pucnjavi u privatnoj kršćanskoj osnovnoj školi u Nashvilleu, na jugu SAD-a, ubijeni su troje djece i tri odrasle osobe. Napad je izvela 28-godišnjakinja identificirana kao Audrey Elizabeth Hale, bivša učenica škole, koju je policija ubila na mjestu događaja. Ubijena djeca imala su između osam i devet godina.

"Osumnjičena za pucnjavu u Nashvilleu Audrey Hale legalno je kupila sedam komada vatrenog oružja u pet različitih trgovina prije tragedije", rekao je na konferenciji za medije načelnik policije u Nashvilleu John Drake.

Pročitajte više