Američka manekenka poznata po posebnim očima objavila fotke s odmora iz Hrvatske

Foto: Instagram

MEĐU brojnim poznatim licima koja su se ovo ljeto došla odmarati upravo na našu obalu našla se i američka manekenka Emily DiDonato. Mlađahna ljepotica iz New Yorka koju na Instagramu prati više od 1,8 milijuna ljudi s obožavateljima je podijelila kako je posjetila Hvar, a nije krila da se zaljubila u Hrvatsku.

"Na Hvaru sam. Imam li nekih pratitelja iz Hrvatske?" napisala je Emily uz fotku prije nekoliko dana, a kasnije se pohvalila kako je bila i na Visu i Palmižani.

Osim što se kupala i sunčala na nekima od najljepših dalmatinskih plaža, Emily je uživala i u lokalnim specijalitetima te je slobodno vrijeme provodila u popularnim barovima na spomenutim otocima. Da je u Hrvatskoj posebno uživala, manekenka je dokazala objavom iz New Yorka koju je podijelila po povratku s ljetovanja.

"Samo se pokušavam prilagodili stvarnom svijetu nakon odmora", napisala je.

Inače, Emily se proslavila zbog svojih neobičnih svijetlozelenih očiju, a trenutno je zaštitno lice mnogih modnih velikana poput Guessa, Maybellina i Ralpha Laurena.

Uz to je prošetala i pistom na revijama Chanela, Givenchyja, Balmaina i Louisa Vuittona te je dio reklamnih kampanja za Miu Miu, Oscara de la Rentu, Giorgio Armani, Calvin Klein, Trussardi i Just Cavalli.

Na žalost muškog dijela obožavatelja, Emily nije solo igračica - od 2018. godine udana je za milijardera i dopredsjednika tvrtke Walker & Dunlop Kylea Petersona, koji je također bio s njom na odmoru u Hrvatskoj.

Pročitajte više