Američki komičar izruguje se s Harryjem i Williamom, snimio skeč o njihovoj tučnjavi

Foto: Twitter

AMERIČKI komičar i voditelj Jimmy Kimmel snimio je skeč o tučnjavi između princa Harryja i princa Williama, koju je Harry detaljno opisao u svojoj knjizi. 

Princ Harry je u svojoj knjizi Spare naveo da ga je brat William fizički napao zbog braka s Meghan Markle, a Kimmel je sada snimio skeč kako bi im se narugao. Skeč je nazvan Dva Princea, a u njemu se sukobljavaju dva tipa zamaskirana u legendarnog pjevača Princea.

Ležao je omamljen

Podsjetimo, princ Harry je naveo da se sukob dogodio u njegovom domu u Londonu 2019. godine te da je zaradio vidljivu ozljedu na leđima nakon što ga je princ od Walesa zgrabio za ovratnik i pokidao mu lančić prije nego što ga je srušio na pod.

"Sve se dogodilo brzo, tako brzo. Zgrabio me, strgnuo mi lančić i srušio me na pod. Pao sam na pseću zdjelicu koja je pukla pod mojim leđima, njezini komadići zarezali su se u mene... Ležao sam par trenutaka omamljen, a onda sam ustao i rekao mu da izađe", napisao je Harry o incidentu koji se navodno dogodio u Nottingham Cottageu još 2019. godine.

Harry nadalje tvrdi da je William američku glumicu nazvao "teškom", "bezobraznom" i "toksičnom" - što su komentari za koje je mlađi brat rekao da ponavljaju "priče medija" o njegovoj supruzi.

Pročitajte više