Američki voditelj ispričao se zbog svoje šale o Kate: Ne omalovažavam tuđu tragediju

Foto: Screenshot The Late Show/Twitter

AMERIČKI voditelj i komičar Stephen Colbert ispričao se zbog šala na račun kraljevske obitelji nakon što je Kate Middleton otkrila da boluje od raka. Priznao je da je pogriješio i poželio princezi od Walesa brz oporavak.

"Ne znam jeste li primijetili, ali u emisiji pričam puno viceva o mnogočemu. Uglavnom o onome o čemu svi pričaju. U posljednjih nekoliko tjedana puno se raspravljalo o 'misterioznom nestanku' princeze Kate iz javnosti. Kad sam se na račun toga počeo šaliti, neki gledatelji su se uzrujali", rekao je Colbert u emisiji The Late Show.

Naime, voditelj je princezino odsustvo iz javnosti povezao s glasinama o navodnoj aferi princa Williama s britanskom plemkinjom Rose Hanbury. "Kad se Kate navodno suočila s tim glasinama, William se tome nasmijao i rekao da to nije istina. To je uvijek dobar odgovor kad te žena optuži za varanje", rekao je Colbert u jednoj od ranijih emisija.

"Mnoge moje šale uznemirile su ljude i ranije, a siguran sam da će tako biti i dalje. No postoji standard kojeg se pokušavam držati, a to je da ne omalovažavam tuđu tragediju. Previše nas zna da je bilo kakva dijagnoza raka mučna za pacijenta i njegovu obitelj", rekao je sada.

Pročitajte više