Amerikanac lizao sladoled pa ga vratio u hladnjak u trgovini, završio u zatvoru

Screenshot: YouTube

MUŠKARAC iz Teksasa koji se snimao kako liže sladoled i vraća ga natrag na policu u trgovini Walmart dobio je kaznu zatvora od 30 dana. 

Snimka D’Adriena Andersona je završila na društvenim medijima. On se snimao kako vadi kutiju sladoleda iz hladnjaka, liže ga i vraća ga u hladnjak. 

Dobio je i novčanu kaznu

Osim toga je dobio i uvjetnu kaznu na šest mjeseci nakon izlaska iz zatvora, 100 sati neplaćenog rada i 1000 dolara kazne. Mora platiti i 1565 dolara tvrtki koja proizvodi sladoled.

Sve se dogodilo u kolovozu u mjestu Porth Arthur, oko 150 kilometara od Houstona. 

Anderson i njegov otac su se kasnije vratili u trgovinu da radnicima pokažu račun kojim dokazuju da su kupili sladoled. Unatoč tome, tvrtka koja ga proizvodi povukla je sve sladolede iz te trgovine, kao mjeru opreza, ne znajući koliko ih je Anderson polizao. 

To je koštalo 1565 dolara. Anderson je ranije ove godine priznao što je napravio.  

Slično napravila i 18-godišnjakinja

Iz Walmarta su pak poručili kako su zvali policiju zbog ovog slučaja kako bi svima koji misle kako je smiješno to što je Anderson napravio poručili da nije smiješno.

Anderson je sladoled polizao nakon što se internetom proširio sličan video djevojke koja je polizala kutiju sladoleda i vratila je u hladnjak. 

Ona je imala 18 godina i nije naknadno kupila sladoled. Njezin video pregledan je 13 milijuna puta.

Pročitajte više