Amerikanci Gorana Višnjića okrunili titulom holivudske zvijezde A-liste

GORAN VIŠNJIĆ Amerikancima je holivudski celebrity A-liste. Barem su ga tako okarakterizirali ondašnji mediji pišući o njegovoj novoj ulozi u BBC-jevoj seriji "The Deep" u kojoj mu je partnerica slavna Minnie Driver. Dakle, Goran Višnjić ima novi angažman, a Hrvati spoznaju gdje se holivudska zvijezda s hrvatskom putovnicom trenutno krije, s obzirom na to da suprugu Ivanu Vrdoljak, koja je prošli tjedan sletjela u Zagreb, nije dopratio u domovinu za koju ih vežu gorke uspomene.

Višnjić je trenutno u Glasgowu, gdje se serijal snima s ekipom koja se nada uspjehu serije i dobrom prijemu publike i kritike. "The Deep će vas ostaviti bez daha miješanjem opasnosti s uzbudljivom dramom u pozadini priče", rekao je producent filma i dodao da je Višnjića izabrao za ulogu zbog njegovog europskog izgleda i naglaska.

Glumci će snimati još danas, nakon čega bi Goran Višnjić trebao krenuti prema Hrvatskoj i pridružiti se svojoj (službenoj) obitelji za blagdane. Hoće li Goran posjetiti Šibenik i svoju kćer rođenu s one strane kreveta danas je potpuno nepoznato.

Međutim, Rupićka je za posjet holivudskog glumca s hrvatskom adresom već odavno spremna - otkako se početkom godine počelo naklapati kako bi Višnjić uskoro mogao posjetiti Hrvatsku, Rupićka nije propuštala ni dana da izrazi svoje zadovoljstvo time. Cijelu godinu nas je zabavljala svojim Facebook statusima, ali i ponekom golišavom fotografijom, ne bi li privukla pažnju muškarca za kojim već godinama žudi.

Pročitajte više