Amerikanci o Trumpovoj ženi: "Krade, odrasla je u komunizmu i slikala se gola"

Foto: Famefly/Instagram

NAKON što se ispostavilo da je Trumpova supruga ukrala dijelove govora Michelle Obame suradnici Donalda Trumpa panično pokušavaju ograničiti štetu nastali plagiranim govorom, a prijeti se i otkazima. Ipak, sprdnje na internetu ne prestaju, ali ni mediji nisu puno blaži prema atraktivnoj Melaniji. U članku "Što trebate znati o mogućoj prvoj dami Amerike" koji se počeo širiti američkim medijima, navode se malo manje lijepe crtice iz života Melanije Trump. U članku je navedeno sve ono što ne odgovara poziciji za koju se grčevito bore njezin suprug i ona.

Melania, ako bi postala prva dama Amerike, bila bi prva strankinja s tom titulom još od 1825 godine i bila bi definitivno prva supruga jednog američkog predsjednika koja je rođena i odgojena u komunističkoj zemlji, navode američki novinari.

Također, nijedna prije nje nije bila model za donje rublje, a kamoli u svijet mode ušla maloljetna. Ako kojim slučajem postane Prva dama Amerike bit će Prva gola dama, jer se fotkala naga u nepristojnim pozama.

Dodajmo kako je ona vjerojatno jedina javna osoba u Americi koja je svoju glamuroznu vjenčanicu pokazala prije samog vjenčanja, što je američko visoko društvo ocijenilo seljačkim potezom.

Amerikanci su od početka kampanje opsjednuti Melanijom Trump. Otkrili su da se atraktivna Slovenka ne slaže uvijek sa svojim suprugom i često mu zna reći da je pretjerao, ali se zato u krevetu slažu odlično i vode ljubav svaki dan. Donald i Melania imaju sina Barrona kojeg mama uči da bude mini Donald, pa dječak već nosi odjela i naređuje zaposlenicima. Melania je, po riječima svog supruga, odlična majka i životna suputnica u koju je jednako zaljubljen kao i prvog dana.

Pročitajte više