Amerikanac kojem su u Zagrebu skinuli srpske tablice očistio cijeli kvart

Screenshot: Instagram

POZNATI influencer i youtuber Justus Reid prije dva mjeseca doživio je neugodnost u Zagrebu nakon što je u grad došao sa srpskim tablicama. Naime, netko mu je skinuo registarske oznake i izgrebao automobil ključevima. Sada je pokazao što je on učinio nakon toga.

Objavio je video u kojem je otkrio da se incident dogodio kod Košarkaškog centra Dražen Petrović, a on se nakon toga povezao s košarkašima iz Cibone te su počeli čistiti kvart. Ubrzo su im se priključili brojni Zagrepčani, ali i turisti iz Nizozemske, Vijetnama, Škotske...

"Ljudi kažu da je Hrvatska lijepa i sigurna. A onda sam pogledao u kakvom se kvartu nalazim. Ulice ispunjene prljavim grafitima i ljudima koji ih ne primjećuju ili im nije stalo. Bio sam ljut. Morao sam učiniti nešto povodom toga", ispričao je Reid.

"Više si napravio za Hrvatsku nego sabor u 30 godina", "WTF, turisti peru prozore u Zagrebu? Ti si genijalac", "Ja sam iz Zagreba, samo ti želim zahvaliti što radiš sve ovo", "Više napravio Amerikanac za nas nego HDZ otkad su dojebali na vlast", samo su neki od komentara.

Pročitajte više