Amy iz Teorije velikog praska napadaju zbog šale o ratu Izraela i Hamasa: "Odvratno"

Foto: EPA

Zvijezda Teorije velikog praska Mayim Bialik kritizirana je zbog videa u kojem ismijava izraelsko-palestinski sukob koji je u tijeku. Glumica je razljutila mnoge nakon što je objavila video u kojem se smije šalama komičara Dana Ahdoota o tom sukobu. 

"Toliko me nasmijao, mislim da biste trebali vidjeti koliko se smijem, a možda i vama Dan Ahdoot treba da se nasmijete", napisala je Mayim na X-u. Na objavi je ugasila komentare, vjerojatno jer je i očekivala kritike.

Pljušte kritike

Mnogi sada optužuju Bialik za trivijalizaciju sukoba, koji je doveo do smrti tisuća na obje strane otkako je Hamas u listopadu napao Izrael. 

Novinar David Ehrlich objavio je: "Uistinu jedno od najluđih sranja koje sam ikada vidio na ovoj ili bilo kojoj web stranici."

David Krumholtz, koji se pojavio u Oppenheimeru, napisao je: "Ovo je mučno. Djeca umiru svakodnevno. Ljudi se drže kao taoci. Trauma i mržnja rastu, dosežu nove razine na obje strane. A Blossom ovdje je u šavovima. Odvratno."

"Nadam se da će te zvuk djece koja plaču doživotno proganjati", "Genocid je tako smiješan", "Nema dovoljno riječi da opišem koliko si smeće", "Sve te diplome, a i dalje si glupa", samo su neki od osam tisuća tvitova.

Pročitajte više