Amy Winehouse bivšeg supruga Blakea izostavila iz oporuke, iz zatvora ga neće pustiti na pogreb

ZATVORSKA uprava neće dozvoliti Blakeu Fielderu-Civilu, bivšem suprugu Amy Winehouse, da ode danas na njen pogreb. Amy će danas biti sahranjena na privatnoj ceremoniji, pred uskim krugom obitelji i prijatelja. Blake, od kojeg se Amy službeno rastala 2009. godine, nakon dvije godine braka, trenutno odslužuje 32-mjesečnu zatvorsku kaznu zbog razbojstva i ilegalnog posjedovanja oružja. Upravo je bivši heroinski ovisnik navodno glavni krivac za to što je Amy upala u pakao alkohola i droge. Amyin otac Mitch kazao je kako Blake na pogrebu ionako ne bi bio dobrodošao.

Blake se onesvijestio kad mu je rečeno da je Amy mrtva

"I više sam nego neutješan... suze mi ne prestaju teći. Nikad više neću osjećati ljubav kakvu sam osjećao prema njoj. Svi koji me poznaju i koji su poznavali Amy znaju koliko je naša ljubav bila duboka. Ne mogu vjerovati da je mrtva", kazao je Blake. Britanski mediji pišu kako se Blake onesvijestio kad mu je rečeno da je Amy mrtva te kako je zatvorskom osoblju rečeno da dodatno pripaze na njega. Blakeova majka Georgette Civil izrazila je svoju zabrinutost da bi si, sad kad Amy više nema, Blake mogao oduzeti život: "Neće moći bez nje".

Neće dobiti "ni novčića"

Iako se posljednjih dana nagađalo da bi prema britanskom zakonu Amyina imovina mogla pripasti njenom bivšem suprugu Blakeu, britanski mediji sad pišu kako je pjevačica za sobom ipak ostavila oporuku, nastalu nakon razvoda, kojom isključuje Blakea iz nasljedstva pa on neće dobiti "ni novčića". Amyino bogatstvo se procjenjuje na oko 10 milijuna funti (oko 85 milijuna kuna) te i dalje raste zahvaljujući drastičnom porastu prodaje njenih albuma nakon objave vijesti da je mrtva. Oporučno je Amy svoju imovinu ostavila roditeljima, majci Janis i ocu Mitchu, te starijem bratu Alexu.

Pročitajte više