Ana Brdarić i Marko Boljat ipak očekuju sina

IAKO je za djevojčicu već pripremila ime Mia, voditeljica Ana Brdarić i njen suprug, agronom Marko Boljat, ipak će dobiti sina. Lijepa voditeljica trudnoću dobro podnosi, a meškoljenje bebe po trbuhu opisuje "kao da joj u trbuhu lagano vibrira mobitel".

"Nakon prvog pregleda suprug se zagledao u ultrazvučne snimke i zaključio da ćemo dobiti curicu, premda je bilo prerano za bilo kakve prognoze pa se ni liječnik nije o tome izjašnjavao. Marko je bio toliko siguran u sebe da sam mu povjerovala. No, pokazalo se da nosim dečka", ispričala je za Gloriju Ana Brdarić te dodala da se nada da će se do studenog, kad treba roditi, ona i suprug uspjeti dogovoriti oko imena za sina, budući da svaki od njih ima svoje ideje.

Računa na pomoć "baka-servisa"

"Vidim se u ulozi majke, smatram da svaka žena tome teži na neki način", kazala nam je svojedobno lijepa TV voditeljica koja je tom prilikom otkrila i kako ona i Marko jako dobro funkcioniraju prilikom podjele kućanskih poslova pa joj i sada suprug zasigurno olakšava trudničke dane. Kad prinova dođe na svijet, Ana računa na pomoć "baka-servisa".

Podsjetimo, Ana Brdarić i Marko Boljat su se nakon osam godina veze vjenčali na Silvestrovo prošle godine. Obred je održan u crkvi Marije Pomoćnice na zagrebačkoj Knežiji, a vjenčanju je prisustvovala samo uža obitelj. Ana je jedva svladavala emocije tijekom izgovaranja zavjeta pa joj je potekla i pokoja suza dok je izgovarala sudbonosno "da". Slavlje je održano u restoranu "Bon Appetit" gdje su gosti i mladenci dočekali i Novu godinu.

Pročitajte više