Ana Brdarić kćeri planira dati ime Mia

PRVO dijete kojeg očekuju voditeljica Ana Brdarić i njen suprug, agronom Marko Boljat, djevojčica je kojoj planiraju dati ime Mia, prenosi Extra. Želja da dobije kćer, koju je izrekla još uoči vjenčanja, voditeljici koja se nalazi u četvrtom mjesecu trudnoće, tako se i ostvarila. Ana dobro podnosi trudnoću i kaže kako se osjeća super.

"Vidim se u ulozi majke, smatram da svaka žena tome teži na neki način", kazala nam je svojedobno lijepa TV voditeljica koja je tom prilikom otkrila i kako ona i Marko jako dobro funkcioniraju prilikom podjele kućanskih poslova pa joj i sada suprug zasigurno olakšava trudničke dane.

Podsjetimo, Ana Brdarić i Marko Boljat su se nakon osam godina veze vjenčali na Silvestrovo prošle godine. Obred je održan u crkvi Marije Pomoćnice na zagrebačkoj Knežiji, a vjenčanju je prisustvovala samo uža obitelj. Ana je jedva svladavala emocije tijekom izgovaranja zavjeta pa joj je potekla i pokoja suza dok je izgovarala sudbonosno "da". Slavlje je održano u restoranu "Bon Appetit" gdje su gosti i mladenci dočekali i Novu godinu.

Planove oko medenog mjeseca paru su, nažalost, pokvarile Anine poslovne obaveze - Ana je imala puno posla zbog tada nadolazećih predsjedničkih izbora. Sad će lijepa voditeljica vjerojatno naći više vremena za sebe pa možda konačno otputovati i u Peru, kojeg je oduvijek željela posjetiti.

Pročitajte više