Ana Bučević prošetala u zagrljaju srpskog glazbenika pa s njim partijala na cajkama

Foto: Instagram

ŽIVOTNA trenerica i motivacijska govornica Ana Bučević objavila je na InstaStoryju fotografiju sa svojim novim dečkom, srpskim glazbenikom Markom Nikolićem, koji je javnosti najpoznatiji kao brat pjevačice Maje Nikolić.

Fotografirali su se u austrijskom glavnom gradu Beču, gdje Marko već godinama živi, a Ana je uz fotografiju napisala i emotivnu poruku.

"Sreća je kada imaš partnera koji te nikada ne tjera da se odrekneš svog sna", piše u poruci.

Nakon romantične šetnje par je odlučio zaputiti se u narodnjački klub, gdje je nastupao folker Dejan Matić. Uživali su u cajkama, a Ana se s Matićem čak i fotografirala.

Podsjetimo, Bučević je svog novog dečka povela i na svoje, sada već tradicionalno, Vortex krstarenje, a s njim se upustila u vezu nakon što je potvrdila da se razvodi od supruga Saše.

"Da, istina je. Saša i ja se razvodimo. Pokrenula sam rastavu braka prije nekoliko mjeseci. Saznala sam za izbore koje je donosio bez mog znanja i koji su za posljedice štetile našoj obitelji. Sve sam napravila da mu pomognem da shvati da će mu izbori koje donosi samo naštetiti. Šutjela sam do sada iz više razloga. Htjela sam mu pomoći da se vrati na pravi put. To je čovjek kojeg sam ludo voljela sedam godina i dala mu svoje puno povjerenje i ljubav, ali ja živim ono što pišem u svojim knjigama. Znam i što ljubav nije. I kada izgubiš u nekoga povjerenje shvatiš da onog najvažnijeg za sretan brak više nema", napisala je na Instagramu.

Pročitajte više